PURPOSE DRIVEN GROWth PROGRAMMA

In drie stappen naar een praktisch te implementeren strategie, om jouw purpose en profit op strategisch niveau samen te brengen.

purpose
driven
growth

Ons purpose driven growth programma is gericht op organisaties en teams met de ambitie om vanuit purpose hun eigen organisatie én de wereld vooruit te helpen. Tijdens dit progamma doorlopen we alle stappen om tot een succesvolle strategie te komen.

Onze geheime formule is onze rol als inspirator, uitdager en aanjager. We delen kennis en inspiratie, dagen je uit om jouw purpose te onderzoeken, disruptief naar je business model te kijken en we helpen je om de beweging met concrete acties in gang te zetten.

Inspiratiesessie & purpose

In de inspiratiesessie nemen we jouw team mee op een reis door de wereld van purpose, impact en innovatieve verdienmodellen. Samen verkennen we nieuwe perspectieven uit jouw eigen markt en daarbuiten.

sessies

We duiken diep in de kern van jouw organisatie. Door middel van creatieve sessies onderzoeken we jouw purpose en definiëren we deze middels de BHAG.  (Big, Hairy, Audacious Goal)

HET Resultaat

Een geïnspireerd team met voldoende basiskennis.
Jouw purpose verwoord in een krachtige BHAG.

Mogelijkheden

In de 'how'-fase onderzoeken we hoe we vanuit jouw purpose drievoudige winst kunnen realiseren: financieel, sociaal en ecologisch. We verzamelen inspiratie, onderzoeken de mogelijkheden en werken strategische opties uit.

STRATEGISCHE Keuzes

Vanuit de purpose en de opties maken we strategische keuzes voor de komende een tot vijf jaar.

HET Resultaat

Een gebalanceerde set aan strategische keuzes om jouw purpose te realiseren en te verbinden met financiële, sociale en ecologische winst.

Positionering

We scherpen de markt-en merkpositionering aan in lijn met jouw purpose & profit.

Actieplan

We definiëren welke concrete acties en middelen er nodig zijn om de stategische keuzes te realiseren en de gewenste positionering te bereiken. Met een concreet actieplan en planning voor jouw business, team en merk.

HET Resultaat

Een heldere positionering. Duidelijk gedefinieerde ambities, doelstellingen, keuzes, acties en indicatoren.

team en expertise

Het succes van de strategie valt of staat met eigenaarschap, de juiste expertise, monitoring en evaluatie. Samen maken we dit concreet en waar nodig verbinden we intern en extern talent vanuit ons brede netwerk aan specialisten.

start met een inspiratiesessie

Start jouw reis met onze inspiratiesessie. In deze sessie nemen we je mee in de wereld van purpose, BHAG, impact en (nieuwe) verdienmodellen. Vanuit kennis en inspirerende voorbeelden. De perfecte start om jouw team te motiveren en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Meer weten?

Sander van den Dries

Strateeg & founder

088 2039 999

sander@thebutterflygeneration.nl