wij zijn the butterfly generation

Wij zijn inspirators, uitdagers en aanjagers met een missie. Wij willen we de wereld in beweging brengen - een beweging die streeft naar een wereld waar purpose en profit hand in hand gaan. Want wij geloven dat het een simpelweg niet zonder het ander kan.

Dat betekent concreet dat organisaties prioriteit aan zowel financieel succes als aan sociale en ecologische impact geven. Waarbij innovatie en ondernemerschap worden ingezet om oplossingen te creëren die zowel de organisatie als mensheid als geheel ten goede komen.

Aan de basis van onze missie ligt de uitspraak van Covey “Begin with the end in mind” Ons hoogste doel is dat onze missie is voltooid, onze diensten overbodig zijn en wij onze deuren kunnen sluiten!

Onze Big Hairy Audacious Goal(BHAG)

IN 2039 ZIJN purpose & profit NAADLOOS VERBONDEN IN iedere ORGANISATIE.
en zijn onze diensten overbodig…

the butterlfy generation
Meer dan een naam

Onze naam is niet zomaar gekozen. Het is een eerbetoon aan de generatie die de metamorfose belichaamt van alleen welvaart naar welvaart & welzijn. Met een andere visie op succes. De generatie kenmerkt zich doordat zij niet alleen zien dat verandering nodig is, maar ook daadwerkelijk…

Follow us on