START MET EEN
INSPIRATIESESSIE

Wil jij jouw organisatie meer betekenis geven en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Geef jouw reis een vliegende start met onze inspiratiesessie.

Laat je inspireren

Impact, purpose, duurzaamheid, betekeniseconomie, ESG, etc. etc. Maar wat betekent het allemaal? En belangrijker nog, wat kan jouw organisatie ermee? De inspiratiesessie is de perfecte start om nieuwe mogelijkheden te verkennen en jouw team te motiveren.

De sessie

In deze sessie nemen we je mee door diverse aspecten van purpose & profit. Vanuit kennis en inspirerende voorbeelden. Samen verkennen we nieuwe perspectieven uit jouw eigen markt en daarbuiten. De sessie bestaat uit drie onderdelen.

1. Purpose & Profit

We nemen je mee in de wereld van purpose & profit, en ontdekken waarom ze niet zonder elkaar kunnen. We zoomen in op de uitdagingen waar we met z'n allen voor staan. En de mogelijkheden om deze uitdagingen aan te gaan. Vanuit kennis en concrete voorbeelden over o.a. BHAG, impactstrategie en disruptieve verdienmodellen.

2.  Proces

Vanuit de Why, How en What laten we zien hoe jouw organisatie zelf aan de slag kan gaan om purpose & profit met elkaar kan verbinden. Vanuit praktische inzichten, inspirerende voorbeelden en concrete mogelijkheden voor de korte en lange termijn.

3. Next steps

We kijken hoe jullie de eerste stappen kunnen zetten. Met als resultaat een aantal kleine acties waarmee je morgen al een klein beetje verschil kunt maken.

Voor wie?
  • Organisaties en teams die op een inspirerende manier willen ontdekken wat de mogelijkheden zijn om purpose & profit te verbinden in jouw organisatie.
  • Organisaties die meer betekenis willen geven maar nog niet weten waar ze kunnen starten of hoe ze dit vorm kunnen geven.
  • Netwerken, businessclubs en events die hun publiek willen verrassen met een inspirerende sessie.
Wat levert het op?
  • Inzicht in de huidige uitdagingen waar organisaties voor staan op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, impact en winstgevendheid.
  • Inzicht in hoe purpose en profit bijdragen aan de lange termijn successen van organisaties.
  • Praktische methoden om purpose en profit te verbinden binnen je eigen organisaties.
  • Een geïnspireerd team/publiek met nieuwe perspectieven om zelf aan de slag te gaan.

BOEK EEN INSPIRATIESESSIE

Of neem contact op voor meer informatie: 088 2039 999

Bedankt, jouw aanvraag is verzonden. We nemen z.s.m. contact op.
Oeps. Er is iets misgegaan. Probeer het a.u.b. opnieuw.
Peter de wit
De inspiratiesessie heeft ons veel concrete ideeën opgeleverd en het team is supergemotiveerd om stappen te gaan zetten!